Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Muriel Becker για την μεταγραφή του Pitaluga

Ο Muriel Becker για την μεταγραφή του Pitaluga

Η Liverpool είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει στην δεύτερη της μεταγραφή στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο με την προσθήκη του Marcelo Pitaluga από την Fluminense, ενός ποδοσφαιριστική που είχε αφήσει θετικές εντυπώσεις στον Alisson Becker.

Ο keeper των Reds είχε προπονηθεί μαζί με τον νεαρό διεθνή και τον αδερφό του, Muriel Becker τον περασμένο Φεβρουάριο στην Βραζιλία.

Για την μεταγραφή του Pitaluga στην Liverpool μίλησε ο αδερφός του Alisson, Muriel Becker:

“ Θεωρώ πως ο Alisson έχει συνεισφέρει στην μεταγραφή λόγω των όσων είδε. Η Liverpool τον παρακολουθούσε για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. ”

“ Εμείς γνωρίζουμε τα περιθώρια βελτίωσης που έχει, πόσο εξαιρετικός τερματοφύλακας είναι και τι μπορεί να καταφέρει. Επιπρόσθετα, είναι ένα τέλειο παιδί, από μια καλή οικογένεια, προσγειωμένο στη γη και δεν έχει παρασυρθεί. Δουλεύει σκληρά. ”

“ Είμαι σίγουρος πως θα γράψει ιστορία στο ποδόσφαιρο. Χαρήκαμε πολύ με αυτό (την μεταγραφή). Είμαι επίσης χαρούμενος που θα έχει συμπαίκτη τον Alisson, ο οποίος θα τον έχει από κοντά και θα τον βοηθήσει. ”

“ Είναι ένα παιδί που λατρεύει να μαθαίνει, πάντα ακούει και δουλεύει. Είμαι πολύ χαρούμενος με την επιτυχία του, την αξίζει. ”

Στην Liverpool ο Marcelo Pitaluga.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com